Американець Майк Сакасегава прогулювався і бачив як з гірки скочується лимон. Дійство було настільки захоплюючим, що Майк вирішив зняти те, що відбувається. Майже двохвилинне відео, на якому фрукт без зупинки котиться вниз по вулиці, не дивлячись на ямки і листя, прибиті до бордюру, американець виклав у своєму Twitter. Відео можна переглянути за посиланням.

"Сьогодні, коли я йшов додому після пробіжки, я побачив великий лимон, який скочується з гірки. Він продовжував котитися близько чверті милі. І тепер ти теж можеш це бачити", - підписав відео Сакасегава.

Менш ніж за добу відео подивилися більше мільйона чоловік. Багато хто в коментарях почали цікавитися подальшою долею лимона, деякі захоплювалися його "хоробрістю".

"Приблизно на 1:30, ви можете сказати, лимон втомлюється. Але все ж, лимон хоробро б'ється і рухається вперед, вирішивши бути вільним", - написав один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Сакасегава розповів, що, не дивлячись ні на що, лимон котився до самого низу гірки. Після того, як фрукт зупинився, американець вирішив забрати його собі додому, однак ще не вирішив, що буде з ним робити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", всі ми вже звикли до того, що дельфіни - неймовірно милі і добрі істоти. Скільки в мережі було відео про те, як ці водні мешканці рятують людей, співають пісні і навіть малюють картини.

Як виявилося, дельфіни теж можуть проявити характер. В центральних місцях паломництва серфінгістів дельфіни живуть в природному середовищі існування. До людей вони звикли і намагаються з ними взаємодіяти. Не завжди відрізняючись делікатністю.

Так, користувач instagram під ніком lubricatedsurf, який займається серфінгом в місцях, де мешкають дельфіни, виклав на своїй сторінці смішне відео.

Нагадаємо, дітки — дивовижні істоти. Своїми милими і смішними витівками вони радують всіх навколо. Мама головних героїв ролика нижче вирішила поділитися миттю з життя своїх дітей. Вона зняла, як крихітки спілкуються один з одним і виклала відео в Інтернет.

Вражаюче, але ролик миттю розлетівся по мережі, зібравши понад двадцять мільйонів переглядів.