Не так давно український співак Монатік заявив, що 1 червня 2019 року він дасть сольний концерт на київському стадіоні НСК "Олімпійський". Однак у багатьох людей виник сумнів, чи збере артист цю площадку. Так, експерти стверджують, що планка, яку співак собі поставив, – нереальна.

Чому концерт провалиться

Восени 2017 року у Монатіка пройшов з аншлагом концерт у київському Палаці спорту, на який зібралося від 8 до 10 тис. глядачів, а на його безкоштовний виступ на фестивалі Atlas Weekend прийшло понад 100 тис. осіб. Напевно, цей успіх і навів артиста і його менеджера на думку, що і платний концерт на НСК "Олімпійський" буде по плечу, пишуть "Вести".

Але аналітики впевнені, що навіть 100 тисяч під час фестивалю недостатньо, щоб зібрати такий стадіон.

Потрібно "докружляти"

Однією з головних причин, по якій навколо ідеї зі стадіоном так багато скептичних думок, у тому, що супер-хітів, рівнозначних пісні "Кружляє", у Монатіка немає. Експерт Юрій Гулевич вважає, щоб збирати повні стадіони, за плечима потрібно мати мінімум два-три популярних альбоми, в кожному з яких є декілька хітів. На даний момент у Монатіка є два альбоми - "Саундтрек сьогоднішнього дня" (2013) і "Звучить" (2016), а також із десяток синглів. Але на думку Панасова, з усього цього у нього є лише чотири стопудових хіти, які знесли голову людям – "Кружляє", "Вітамін Д", "Впали в любов, вдарилися в танці" і "Вічність".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому Монатику, можливо, не вистачає хітів для того, щоб 60 тисяч чоловік, не замислюючись, виклали гроші за квиток, є не менш важливий бізнес-момент.

“Я не впевнений, що Монатік може зібрати стадіон у Києві. У минулому році він зібрав повний Палац спорту, а це близько 10 тисяч. Але місткість стадіону набагато більше – до 70 тис. і вище. Монатік не зовсім готовий, тому що робити шоу у палаці спорту і на "Олімпійському" – це абсолютно різні бюджети. Ті кошти, які йдуть на світло, звук, рекламу та оренду майданчика – абсолютно різні. Знову ж таки, я не думаю, що у нього є передумови зробити за цей рік настільки якісний стрибок, щоб зібрати стадіон. Мені здається, що у Винника набагато більше шансів, судячи з кількості людей, які прийшли на його безкоштовний виступ на "Атласі". Монатику може просто не вистачити вкладень – адже це мільйони гривень", - каже Юрій Гулевич.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Монатік і Надя Дорофєєва нещодавно говорили, що хочуть випустити спільний трек, а 11 липня вже представили уривок на своїх сторінках в Instagram.