Бійця АТО засудили до довічного ув'язнення за вбивство трьох співслужбовців. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

Як поінформували у відомстві, боєць однієї із військових частин на Донеччині перебував у стані алкогольного сп'яніння, після чого почав сварку та застрелив трьох військових.

"Діючи умисно, на ґрунті особистих неприязних відносин до своїх товаришів, обвинувачений здійснив із автомата Калашникова АК-74 чергу пострілів у бік останніх, що призвело до їх загибелі", - повідомили у прокуратурі.

Читайте також: Бойовики "ЛНР" вбили двох автоінспекторів

Суд присяжних приговорив чоловіка до довічного ув'язнення, а також постановив стягнути на користь родин загиблих 750 тисяч гривень за моральну шкоду.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно біля села Опитне Донецької області на військовому опорному пункті "Зил" військовослужбовець також застрелив із автомата Калашникова свого товариша по службі.