На Полтавщині оперативні працівники Державної фіскальної служби вилучили 674 тисячі пачок "підпільних" цигарок, які завезли із Донецька.

Про це повідомив перший заступник начальника Головно управління ДФС у Полтавській області Олег Лєднік, передає прес-служба відомства.

Він зазначив, що під час розслідування однієї із справ оперативні працівники ДФС встановили, що мешканець Харкова "з корисливих мотивів та задля особистого збагачення" придбав та транспортував з тимчасово окупованої території України тютюнові вироби. Він не мав на це відповідних дозволів та ліцензій. Загалом, з Донецька зловмисник перевозив незаконно виготовлені цигарки різних торгових марок на загальну суму 9,3 мільйона гривень. Він планував їх перепродати на підконтрольній Україні території.

Читайте також: Нацгвардійці запобігли ввезенню контрабанди

Правоохоронці, під час огляду вантажівки, вилучили зазначені контрафактні тютюнові вироби. Кримінальне провадження направлено до Полтавського районного суду Полтавської області.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у серпні цього року на Закарпатті СБУ затримала вантажівку з контрафактними цигарками. Зловмисники приховали цигарки популярних марок у спеціально обладнаних дерев'яних схованках. Контрабандний вантаж планувалось доправити до Словаччини.