Російсько-терористичні сили активно переміщаються з окупованої території Донецької області.

У Горлівці помітили сім десятків армійських вантажівок, які завантажують особовим складом російських бойовиків, передає Інформатор.

Першим про ситуацію повідомив на сторінках Facebook військовий експерт Артем Василенко:

"Жителі окупованої Горлівки вже два дні активно пишуть в соціальних мережах про масовий відплив терористів з міста. Є думка, що це спровоковано несплатою бойовикам грошей, а також панічним страхом, що Росія поставить на кордоні свою "стіну" і назад у РФ бойовики не потраплять", - сказав він.

Учора координатор "Інформаційного спротиву" повідомляв про пересування по Горлівці шести танків та 25 БТР. Розвідданих щодо реальних причин активізації терористичних угруповань поки що немає.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: За добу не пролунало жодного пострілу з боку сепаратистів - штаб АТО

Раніше повідомлялося, що в окупованій Горлівці базується російський "куратор" так званої "Донецької народної республіки", 59-річний генерал-лейтенант армії РФ Олександр Лєнцов.