Українських бійців, які приймали участь у бойових діях на Донбасі з радістю приймуть у новий спецпідрозділ поліції КОРД (Корпус оперативно-раптової дії). Про це сьогодні заявила заступниця міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе у Чернігові, передає УНІАН.

"Новий поліцейський підрозділ буде хорошою можливістю для ветеранів АТО адаптуватися до мирного життя. Це один із тих проектів, де зможуть знайти себе хлопці після війни", - розповіла Згуладзе.

Вона також додала, що для поліцейських висуватимуться високі вимоги не лише з фізичної підготовки, а й з психологічного стану бійця.

Про бажання приєднатися до нового корпусу вже заявили 25 бійців батальйону "Чернігів". Про це повідомив Арсен Аваков під час свого виступу.

Ека Згуладзе розповіла про нові реформи телефонної служби поліції. Відтепер номер 102 переведуть на єдину гарячу лінію, де оброблятимуть усі звернення,а потім ділитимуть на категорії - медична, допомога, надзвичайні ситуації та інші. Служба матиме схожість з американською 911.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Нацгвардію модернізують за стандартами НАТО - Аваков

Міністр МВС Аваков також додав, що нова поліція повністю замінить міліцію 7 листопада.