У Львівській області зловмисники розкрадали дизельне паливо з трубопроводу. Паливо належить одному з державних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

Невідомі зловмисники зробили врізку до магістрального нафтопроводу неподалік села Спас, що в Старосамбірському районі. Дизельне паливо вони відкачували через прихований відвід. Його довжина складала майже кілометр.

Після цього пальне заливалося в автомобілі. Правоохоронці вже встановили транспортні засоби, що перевозили пальне, а також схеми його реалізації.

Співробітники СБУ з'ясували, що зловмисники зробили врізання ще приблизно рік тому. Щомісяця вони викачували з трубопроводу підприємства 40 тонн дизельного палива.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: Під Одесою знайшли контрабандний алкоголь і тютюн на 159 тис. грн. (фото)

За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "пошкодження об'єктів магістральних нафто-, газота нафтопродуктопроводів".

Правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії , щоб встановити всіх причетних до розкрадання дизельного палива з державного продуктопроводу осіб та притягнути їх до відповідальності.