Протягом понеділка, 9 листопада, зафіксовано 19 обстрілів у напрямку українських позицій. Майже всі випадки були спробою провокації військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"Російські терористичні війська продовжують обстрілювати наші позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на Донецькому напрямку.

Починаючи з 8.15, вони по п'ять разів вели вогонь по Опитному і Новгородському. З гранатометів вели вогонь по Мар'їнці, Авдіївці, Красногорівці і Троїцькому. На Артемівському напрямку двічі терористи обстріляли Майорсько і Дзержинськ", - зазначено в повідомленні.

Розвідкою виявлено та зафіксовано два танки бойовиків, які, порушуючи Мінські домовленності, не відвели від лінії розмежування. Один з них знаходився у дворі школи, а інший - в лісопосадці на околиці Зайцевого.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: Українська сторона вже відвела озброєння у зоні АТО

Нагадаємо, впродовж неділі, 8 листопада, бойовики 20 раз відкривали вогонь по військовим. Після цього в Міноборони заявили, що ВСУ дадуть рішучу відсіч діям незаконних збройних формувань.