Устаткування Макіївського та Донецького металургійних заводів на Донбасі вивозяться бойовиками в Росію.

Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Вони заявляють, що зараз демонтуються металоконструкції Макіївського та Донецького металургійних, а також Харцизького трубного заводів. А все обладнання з підприємств вивозять до Росії.

Також в розвідуправлінні повідомили, що в Горлівці здійснено збройний напад на наряд поліції з метою заволодіння автотранспортними засобами.

Читайте також: "Сім'я" Януковича ріже Слов'янську ТЕС на металобрухт

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Це вже не перший випадок розграбовування терористами державного та комунального майна. Так, наприклад, бойовики бандформування "ДНР" почали різати на метал найбільший оптовий ринок в області "Господар", який знаходиться в декількох кілометрах від Донецька.

Раніше повідомлялося, що під керівництвом терористів "ДНР" в Єнакієвому почали різати на металобрухт шахту ім. Карла Маркса.

У приймальний пункт невідомі особи збираються здати обладнання, оснащення і все, на чому можна заробити. Селище Карло-Марксове після таких дій залишиться без вугледобувного підприємства, адже воно вже не підлягає відновленню.

А працівники СБУ спільно із поліцією припинили у Слов'янську діяльність пункту прийому металобрухту. На складах "підприємства" знайшли металу на 200 тисяч гривень.

Підприємці прийняли 40 тонн незаконного металу. Серед знахідок були надгробні плити та залізничні рейки.