Тужливої восени чай хочеться пити по п'ять разів на день. Читайте в матеріалі Clutch про найкорисніші і найсмачніші рецепти чаю.

М'ятне божевілля

М'ята не тільки допоможе зігрітися, але і заспокоїть нерви, допоможе шлунку перетравити вечерю і підготовить до спокійного сну.

Липовий цвіт

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Липовий чай лікує від застуди і зігріває. Крім того, ти могла не знати, але липовий цвіт - це дуже хороший засіб від болю при менструації.

Імбирне торжество

Чай з імбиром - це найкращий подарунок для серцево-судинної системи. Він не тільки допоможе тобі швидко зігрітися після прогулянки, але і допоможе врятуватися від майбутніх хвороб.

Чай з яблуками

Такий чай варто пити під час застуди та її профілактики. Досить нарізати осінні ароматні яблука, відправити їх у термос і залити окропом. Через 20 хвилин зігріваючий і корисний яблучний чай готовий.

Пряний чебрець

Чебрець - це природний енергетик. Він не тільки допоможе при застуді, але впорається з різними запальними процесами в організмі, аж до зняття судоми і зниження болю при м'язовому ревматизмі.

Напій з кэроба

Кероб - це те ж какао, просто без кофеїну. До того ж, він може стати хорошим замінником, якщо тобі захочеться чого-небудь солодкого.

Шипшина — захисник імунітету

В шипшині дуже багато вітаміну С та інших складових, які зроблять твій імунітет просто куленепробивним. Крім того, він обов'язково підніме тобі настрій - в ньому багато серотоніну.

По-хорошому нудотна лаванда

Лаванда дивовижне рослина, яка відмінно подбає про твоєму організмі. Судини, серце, нервова система і ШЛУНКОВО-кишкового тракту — все дякують ароматне рослина за допомогу.

Нагадаємо, науковці виявили нову причину варикозу.

Раніше Знай.ua повідомляв, що вчені прийшли до висновку, що збільшення однієї з областей мозку призводить до розвитку депресії та біполярного розладу.

Ще раніше Знай.ua повідомляв, 5 міфів про дитяче здоров'я, які давно пора розвіяти.