Величезна кількість тварин населяє нашу планету. На жаль, є такі види, що залишилися в одному екземплярі.

Таких тварин не кожному дано побачити, адже вони або перебувають на межі зникнення, або створені у одному екземплярі з волі людини.

Свинка Каліфорнійська морська

свинка

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще


Вид це особливий, унікальний - чому, запитаєте ви. У такої свинки взагалі родичів немає!
Вид цих тварин мешкає лише в одному місці - Каліфорнійській затоці. На жаль, вид зникаючий через ловлю риби, хоч на свинку не полюють, вона випадково попадається в сіті...

Лобстер кольоровий

Всі лобстери зазвичай червоні, але, як виявилося, є і виключення.

Наприклад, дуже рідкісний лобстер з білим забарвленням.

Але це ще не все, якщо білий дуже рідкісний колір у цих омарів, то синій і зовсім диво! Так з 1 мільйона звичайних морських раків може зустрінеться один синій омар!
А ось іще одне диво - це різнобарвний омар.

Дивовижний Окапі


Ймовірно мало хто чув про такий вид тварин. А він існує, правда вид цей дуже-дуже рідкісний.
Окапі взагалі дивний симбіоз коня + зебри + жирафа.

Окапі, як вид, існують на Землі дуже давно, навіть у давній давнині єгиптяни описували вельми незвичайних особин в своїх рукописах.

Дельфін, але Річковий


Як вже стало зрозуміло з назви, місце проживання тварин не море - океан, а в річка Янцзи, що в Китаї. І це вже незвично.


Величезний кальмар


Як описували стародавні мореплавці монстрів глибин океану, здатних топити кораблі - цей «звір» величезний і жахливий як і всі міфічні істоти.


Нагадаємо, в Італії стався курйозний інцидент з плачевними наслідками. Чоловік подав в суд на господиню кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию.

кіт


Як повідомляв раніше Знай.ua, група вчених-археологів з Великобританії, США та Хорватії, проводячи розкопки неолітичної стоянки на узбережжі Далмації, знайшла горщики з кераміки, які містили залишки сиру. За попередньою оцінкою, його вік – 7200 тисяч років.


Також Знай.ua писав про те, що цікава знахідка була виявлена палеонтологами у Китаї. На думку вчених, знайдені види повноцінно доповнюють картину еволюції динозаврів.