Один з користувачів Youtube заявив, що знайшов докази того, що на Місяці ведеться "секретна космічна програма".

На відео, опублікованого користувачем з каналу thirdphaseofmoon, чітко видно, що в центрі місячного кратера знаходиться якийсь яскравий об'єкт.

"Що відбувається на поверхні Місяця? – задає підписникам питання Блейк Казенс з каналу thirdphaseofmoon. - "Ми вже спостерігали місячні аномалії, зафіксовані самим НАСА, але це відео - від любителя, людини, яка просто дивився на місяць".

Блейк вважає, що фото може провокувати подальші розслідування щодо космічної програми, яка огранизована на Місяці під грифом "цілком таємно".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Секретна космічна програма реальні, у наявності фотографічні докази", - повідомляє він.

Повний місяць
Повний місяць

За добу відео подивилися 10 000 разів. Більшість в коментарях дотримуються думки про те, що в космосі дійсно відбувається щось страшне.

"Ця помаранчева штука, повинно бути, ВЕЛИЧЕЗНА", "Це – 100%-й доказ того, що на Місяці є життя", "Це щось штучне, і мені все одно, якщо хтось намагається щось розвінчати, потрібно вірити своїм власним очам", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, приблизно через 4,5 мільярда років сонце перетвориться на червоного гіганта і розшириться до орбіти Венери. Саме тоді настане кінець Сонцю. Перетворившись на червоного гіганта, воно розшириться до орбіти Венери і поглине ряд планет, у тому числі - Землю.

Раніше Знай.ua повідомляв, що вчені зафіксували аномальний гул на дні Індійського океану. Що це і коли виникло поки що ніхто сказати не може.

Також Знай.ua писав, вчені з Великобританії нарешті змогли розгадати загадку малюнків, які були виявлені в печері Ласко на території сучасної Франції. У повідомленні наголошується, що над дослідженням працювали представники Кентського і Единбурзького університетів.