Недавно дослідники знайшли досі невідому істоту-амфібію. Морське створіння нічого не бачить, а голову ховає у пісок. Вчені дали їй назву - це латинська версія імені американського лідера.

Так, істота, названа на честь Дональда Трампа називатиметься Dermophis donaldtrumpi.

Про це пише The Guardian.

Таку назву тварині обрав голова компанії EnviroBuild Ейден Белл, який придбав це право на аукціоні за 25 тисяч доларів.

Дональд Трамп - президент США

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Створіння знайшли поблизу Панами. Воно маленьке, не має ніг та органів зору. Ще одна особливість амфібії - вона має звичку ховати голову в пісок. На думку Белла, така поведінка тварини дуже схожа на реакцію американського президента на глобальне потепління.

Видання нагадує, що американський лідер Дональд Трампа вже неодноразово жартома порівнювали з різними тваринами – з отруйною пухнатою гусінню, золотим фазаном і навіть на його честь назву отримала вид молі.

Нова істота, названа на честь Трампа

За інформацією видання, останнім часом зміна клімату завдає великої шкоди американцям – від лісових пожеж до повеней, і ситуація продовжує погіршуватися. Однак Трамп на відповідну доповідь уряду США заявив: "Я в це не вірю!"

Нагадаємо, портал в інший світ - так назвали своє відкриття мексиканські вчені, які знайшли на дні Каліфорнійської затоки на глибині 3 800 метрів нове поле гідротермальних жерл. У ньому розміщена екосистема, яка не схожа ні на одну з відомих.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, співробітники метеорологічної служби помітили в небі дивний об'єкт. Вчені бояться робити якісь висновки, але ймовірно мова йде про НЛО та інопланетних гостей.

Раніше портал Знай.ua писав, що вчені зробили сенсаційну заяву про наших предків. В ході численних досліджень було виявлено, що наші пращкри жили на деревах та мали відсін від нинішньої будову тіла.

Дивіться: Сенсаційні вікриття. Хто населяє морські глибини