Вчені розповіли, що на пальцях кер людини можна визначити його успішність і благополуччя. Про це пише Politeka.

Довжина пальців людини пов'язана з його добробутом. Висновок про існування такого зв'язку було зроблено вченими з Кембріджського університету (Великобританія). За їх словами, величина безіменного пальця і матеріальний статус корелюють один з одним.

Дослідники прийшли до думки про те, що у людей, наділених даром заробляти великі гроші, і фінансово щасливих безіменний палець має великий розмір. Подібний висновок був зроблений ними після того, як з'ясувалося, що довгим безіменним пальцем відрізняються успішні лондонські біржовики.

"протягом 20 місяців трейдери Лондонській біржі з довгим безіменним пальцем заробили в 11 разів більше, ніж їх колеги, у яких безіменний палець коротший вказівного" повідомили вчені.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За їх словами, на величину безіменного пальця впливає рівень тестостерону в організмі матері, вплив якого відчуває на собі плід під час вагітності. Ряд наукових досліджень містять дані про те, що материнський тестостерон впливає навіть на те, яким буде характер дитини.

Фахівці відзначили, що підвищені рівні тестостерону у жінок можуть сприяти тому, що народжені ними діти будуть схильні проявляти такі якості, як цілеспрямованість, скупість, ощадливість та зниження емпатії, — все це цілком може допомогти матеріальному успіху.

Раніше повідомлялося, що вчені з Португалии узнали як можна відновити мозок при нейродегенеративних захворюваннях і призупинити його старіння. Таким чином, людина здатна жити чи не вічно, а знос тіла можна виправити за допомогою пересадки мозку. Звичайно, це звучить неймовірно, але пересадка особи, або серця, або навіть інших органів вже стала реальністю.

Фахівці вивчали зміни мозку у генетично модифікованих мушок, що є моделлю хвороби Альцгеймера. Виявилося, що нервові клітини мозку під час цієї хвороби вбиває сам організм. Таким чином він намагається захистити здорові клітини і омолодитися.

Нагадаємо, компонент, що входить до складу галюциногенного напою аяуаска, може послужити основою для нового методу лікування цукрового діабету.

Як повідомляв портал "Знай.иа" британські дослідники успішно протестували пристрій штучної підшлункової залози.

"Знай.иа" писав, що диетические газовані напої входять до їх складу штучні підсолоджувачі можуть спровокувати розвиток діабету 2-го типу.