Одним з найбільш точних пророків за всю історію людства заслужено вважається Нострадамус. Його пророцтво на 2019 рік хвилює і лякає кожного. Невже нашу планету чекає кінець?

Адже, традиційно тлумачилося, що у своїх катренах Нострадамус передбачив на 2019 рік масштабну війну, яка розпочнеться у Європі, у Франції. Протистояння буде викликано терористичними атаками радикальних ісламських угруповань. Про це нагадує Pressreader з посиланням на theSun.

"Велика війна почнеться у Франції, але потім буде атакована і вся Європа, вона буде довгою і страшною для всіх", - писав Нострадамус.

Згідно з переказами, почнеться "Велика війна" в 2019 і триватиме цілих 27 років.

Однак, Нострадамус бачив невелику надію, що страшна війна закінчиться вже в 2025 році.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Остання строчка з вірша говорить:

"З попелу руйнування світ відродиться, але не багатьом він сподобається", вказуючи на досить похмуре майбутнє нині провідних європейських держав.

До речі французам таке трактування не сподобалося. Тому у Франції вирішили ще раз перевести слова Нострадамуса і дати їм більш повне тлумачення.

Вивчивши всі нюанси катренів провидця, фахівці прийшли до висновку, що рівень тероризму зросте тільки на Близькому Сході, в Європі ж війни не буде. Крім того, у світі постійно зростатиме конфлікт між найбільшими світовими наддержавами - США і Китай. При цьому до повномасштабного військового протистояння справа не дійде.

Також завдяки контактам політичні лідери досягнуто згоди за питань екології, і почнеться озеленення Землі. Технологічні інновації збільшать тривалість життя і викоренять найнебезпечніші хвороби. Люди також вже в поточному році, згідно прогнозам, повинні навчитися спілкуватися з тваринами.

Таким чином, нова трактування пророцтв Нострадамуса абсолютно відрізняється від традиційних тлумачень висловлювань провидця.

Французькі фахівці впевнені, що в 2019 році людство чекає не жахливе майбутнє, і в ньому не буде місця Третій світовій війні.

Нагадаємо, третя планета від Сонця не зможе витримати ядерних вибухів і розірветься на дві частини. Людям доведеться шукати інший будинок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік на ім'я Олександр Сміт заявив, що зміг здійснити подорож у часі. Дивним чином Сміт потрапив не в дурдом, а на перші сторінки авторитетних західних видань.

Також "Знай.uа" писав, глобальне потепління не тільки стане причиною підвищення рівня Світового океану, але і позбавить мільйони людей пива всіх сортів і смаків.