Вчені провели експеримент, у якому взяли участь 49 лікарів, – вони хотіли дослідити, як впливає нічна робота на організм. 24 лікарі були на працювали вночі.

Лікарі, які працювали вночі, і через непостійний графік спали по 2-4 години на добу, мали на 30% більше розривів ДНК, ніж їхні колеги, які працювали вдень.

У результаті експерименту вчені з Гонконгу встановили, що через подібні порушення в ДНК, у людини може знижуватись здатність до відновлення пошкоджених генів. Це сприяє розвитку діабету і хвороб серця. Люди, що мало сплять, можуть рано померти.

Учені попереджають, що навіть якщо людина, яка мало спить, не відчуває ніяких проблем зі здоров'ям, вони можуть проявитися пізніше. Також вони рекомендують спати не менше 7 годин людяи віком від 18 до 60 років.

Нагадаємо, три головні ворога фігури: які ранкові звички заважають схуднути. Багато людей, які мають зайву вагу, часто не здогадуються, що насправді заважає скинути ненависні кілограми. Тому дієтологи радять уважно переглянути свої звички, особливо ранкові. Якщо строго дотримувати всього трьох правил, то ви не лише матимете гарну фігуру, а й завжди почуватимете себе на всі сто.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Супрун попередила всіх, хто лікується по інтернету.

На жаль, більшість українців не довіряють нашій медицині, або просто бояться йти до лікаря. Поради в інтернеті здаються куди більш правильними, ніж поради лікаря, так і таблетки у нас прийнято виписувати собі самостійно, прочитавши кілька порад на форумах.

Так виникають випадки, коли людина начитавшись інформації про хвороби, спостерігає у себе її симптоми або ж навпаки – при перших симптомах людина починає шукати інформацію.

Також "Знай.uа" писав, суд пояснив рішення по Супрун.

Окружний адміністративний суд Києва опублікував роз'яснення щодо того, яких повноважень тимчасово позбавляється виконуюча обов’язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Таке повідомлення з'явилося на сайті суду у п’ятницю. Роз’яснення у суду попросили представники Супрун. В суді звернули увагу Супрун на те, що заборона від 5 лютого не стосується тих повноважень, якими було її наділено, як першого заступника міністра охорони здоров’я.