Нещодавно вчені з Массачусетського технологічного інституту в США опублікували результати дослідження з приводу того, якою буде погода через 80 років на північному полюсі. Вони визначили, що погода буде більш вітряною.

Учені зібрали дані за останні 40 років з метеозондів і дійшли висновку, що якість повітря у мегаполісах суттєво погіршиться, адже енергія циклонів зменшується на 6%.

Вони встановили, що влітку люди на північному полюсі будуть спостерігати значно білье гроз, ніж зараз, адже кількість енергії цього природного явища збільшилась на 13%.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали, що коли в Помпеї проводилися розкопки на початку XX століття, досліджувачі зуміли знайти два тіла в обіймах. За висновками генетичної експертизи, вони не були родичами. Досліджували висувають теорію, що це могла бути пара. Це пояснює їхню позицію.

Місто Помпеї в один день було цілком знищене через виверження вулкану Везувій. Це сталося в 79 році до нашої ери. Більша частина населення міста зуміла вберегтися від загибелі, так як вони бачили «відродження» вулкану. Проте вчені все ще знаходять тіла залишилися, які викликають багато питань.

Нагадаємо, на Землі існує багаток пам'яток архітектури, які вражають свою могутністю та загадковістю. Вчені всього світу й до нині намагаються розгадати їх загадки. Так нещодавно дослідники вразили своїми висновками щодо Стоунхенджу, який знаходиться в Англії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", на просторах мережі активно поширюються чутки про те, що Землю чекає справжній кінець світу вже буквально на днях.

Прихильники конспірологічних теорій поширюють інформацію про те, що вже 23 лютого прийде кінець світу, і виною цьому послужить загадкова планета Сонячної системи - Нібіру.

Також Знай.uа" писав про те, що в провінції Онтаріо, Канада, сталося рідкісне явище. Жінка виявила єнота-альбіноса. Це практично унікальний випадок. Серед єнотів альбіноси зустрічаються досить рідко – один раз на 750 тисяч.