Нещодавно штучний інтелект навчили генерувати фотографії людей, які не існують насправді, але цього було замало. На цей раз намагалися навчити генерувати котиків. Проте експеримент був не таким успішним, як із людьми.

Вчені використали такий самий алгоритм, як і на людях - Style Gan, проте минулого разу фото людей відрізнялися реалістичністю і точністю. А котики вийшли дуже дивними - у них частини тіла могли опинитися у зовсім іншому місці. Їх порівнюють з картинами Пікассо.

Джаннель Шеллі поділилась у своєму Twitter фотографіями, які згенерував Штучний інтелект. Дослідниця вважає, що через величезну різноманітність масивів нейромережа могла не впоратися із завданням. Цього разу їй було поставлене надскладне завдання - навчитися генерувати фото котів у різних позах. Що ж до випадку з людьми, то то там було простіше завдання - згенерувати фото спереду.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми писали, що купертинська компанія Apple в найближчому майбутньому планує відмовитися від процесорів Intel у персональних комп'ютерах iMac та ноутбуках MacBook. Відомо, що відмова відбудеться на користь чіпів власного виробництва.

За даними журналістів, перші Mac на базі ARM-процесорів з'являться в 2020 році, а роком пізніше буде завершено створення єдиної програмної екосистеми. В рамках якої можливо буде створювати додатки, здатні працювати на iPhone, iPad і Mac.

Нагадаємо, що виробники смартфонів зазвичай дають лише базові інструкції, як поводитися з гаджетами. При цьому існують прості правила, які допомагають продовжити життя смартфону. І, навпаки, коли користувач здійснює ці помилки, то швидше зношує смартфон і він швидко приходить в непридатність. Помилки українців, які вбивають смартфони.

Як повідомляв Знай. ua, 20 лютого користувачам представили флагман Samsung Galaxy S10, який доступний для покупки на офіційному сайті в рамках попереднього замовлення. Однак, з цим смартфоном не все так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай. ua писав, що нещодавно набрало обертів новина про те, що програми в наших телефонах підслуховують нас. І це насправді так, адже при їх встановленні ми даємо згоду на доступ до більшості функцій нашого девайсу.