Група німецьких вчених попередила людство про серйозні наслідки після контакту з інопланетянами. Так, вчені доктор Міхаель Шетше і доктор Андреас Антон з Університету Фрайбурга заявили, що людям час припинити спроби пошуку контактів з інопланетними цивілізаціями.

Про це стало відомо завдяки повідомленням німецьких наукових видань, пише портал "Політека".

На думку вчених, чим більших успіхів домагатиметься людство, тим більшому ризику воно буде піддане. На думку Шетше, особливо ризиковано було б знайти якийсь інопланетний артефакт під час однієї з експедицій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"На пустельних об'єктах без атмосфери все одно можна знайти неушкоджені артефакти навіть після сотень тисяч або мільйонів років. Це можуть бути космічні уламки інопланетного зонда на місяці або в кільці астероїдів. Уявіть, якщо артефакт все ще буде функціональним. Можливо це якесь потужне обладнання, призначене для роботи тільки в космосі. Звичайно ж люди захочуть дослідити предмет. Тому вони можуть вирішити привезти його на Землю, експериментувати з ним, активувати його через допитливість. А потім це позаземне обладнання спалить, наприклад, третину планети", — пояснив Шатше.

На його думку, виявлення таких артефактів може виявитися дестабілізуючим чинником. Оскільки будь-яка країна на планеті захотіла б отримати в розпорядження позаземні технології.

Тому космічна знахідка може дати стимул початку воєн на Землі. Крім того, вчений застеріг від конфліктів з більш розвиненими позаземними цивілізаціями.

Варто нагадати, що американські дослідники провели дуже цікаву, і швидше за все корисну роботу. Відомо, що група вчених з декількох університетів США додали до двох стандартних пар азотистих основ ще дві. В результаті вийшов полімер hachimoji DNA з вісьмома нуклеотидами.

Нагадаємо, Майя були праві: Землю знищили у 2012 році.

Як повідомляв Знай.uа черепа інопланетян знайшли на Марсі.

Знай.uа писав, інопланетяни-капіталісти нападуть на людство: почнуться розборки Бембі і Годзілли.