Психологи з США Крістін та Тімоті Джей пояснили, що свідчить часте вживання нецензурних слів у лексиці. Відомо, що фахівці вирішили перевірити, наскільки правильним є твердження про низький рівень інтелекту людей, які постійно виражаються брудною лайкою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських наукових видань.

вчені дослідили людський мозок
вчені дослідили людський мозок

Адже у суспільстві існує думка, згідно з яким люди, що вживають нецензурні слова, мають дуже убогий словниковий запас. Для встановлення істини вчені провели дослідження. До участі в ньому було залучено людей, які виражаються нецензурно, так і ті, хто віддає перевагу виключно літературній мові.

вчені
вчені

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Їх попросили протягом хвилини перерахувати якомога більше матюків. Після цього добровольці повинні були за той же час згадати відомі їм назви тварин.

Варто нагадати, що за оцінками Gartner, в четвертому кварталі 2018 року Apple продала 64,5 млн iPhone, що на 12% менше, ніж за аналогічний період минулого року. В основному це пов'язано з низькими продажами в Китаї. Однак, виробник iPhone зберіг своє друге місце з 15,8% частки ринку після лідера ринку, Samsung (17,3%).

Втім, така ж доля торкнулася й інших виробників смартфонів. Всі, хто вже хотів придбати девайс, давно це зробили. Тепер же компанії випускають нові смартфони кожного тижня, і всі вони практично не відрізняються один від одного.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українському представництві компанії Google повідомили, що в нашій країні вже доступний новий безкоштовний сервіс для дітей. Українцям анонсували запуск першого дитячого відео YouTube Kids.

Нагадаємо, Apple пообіцяла прибрати неприємний недолік iPhone iOS 13.

Як повідомляв Знай.uа гігантський 16-дюймовий MacBook Pro 2019 вперше засвітився на фото.

Знай.uа писав, Samsung показала розумні годинники Galaxy Watch Active і Galaxy Fit, ціна приємно здивує.