Планета-гігант Нібіру з кожним днем все сильніше наближається до Землі. Вчені стали помічати на нашій планеті моторошні метаморфози: так, деякі гризуни почали просто сходити з розуму, а сердечники відчувають погіршення здоров'я. Крім того, люди почала все частіше помічати у небі НЛО.

Зовсім нещодавно житель Каліфорнії (США) спостерігали вкрай незвичайне явище. Інопланетний корабель намагався під виглядом призахідного сонця сховатися у океані, але його видала невелика помилка. Люди, присутні на пляжі, зняли на відео незвичайний захід, під час якого Сонце пішло не за обрій, а в глиб океану.

Уфологи давно стверджують, що інопланетяни розташували свої основні бази під водою. Океан залишається справжньою загадкою для людства, адже вчені майже нічого не знають про його глибини. Інопланетяни могли розташувати там свої військові бази і спокійно готуватися до атаки. Судячи з того, яка кількість НЛО стала з'являтися у полі зору людей, Земля ризикує бути захопленою у найближчі кілька років.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що хлопець, що проживає у місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити у 2014 році, у віці 12 років.

Незважаючи на те, що пройшло трохи більше чотирьох років головний герой історії пам'ятає кожну деталь цієї зустрічі, до того ж всі подробиці він записав у своєму щоденнику.

"Було 6 годин ранку, і ми їхали в школу на машині моєї мами. По дорозі вона вирішила заїхати на заправку. Коли ми дісталися до заправної станції, мама раптом зупинила машину, і перед машиною з'явився плаваючий шар світла. Ми дивилися з нею на це, і я запитував себе: "Що це таке?"".

Маленький очевидець охарактеризував НЛО як великий чорний циліндр з тонкими антенами, що стирчать з різних сторін.

Нагадаємо, уфологи розшифрували жахливий сигнал з Нібіру.

Раніше Знай.uа повідомляв, гуманоїди з Нібіру попередили землян.

Також Знай.uа писав, дослідників шокувало страшне послання прибульців з Нібіру.