Розділ NASA Джеймс Брайнденстайн заявив, що аерокосмічна компанія NASA готова відправити астронавтів на Марс вже через 14 років, тобто в 2033 році. Так, чекати залишилося недовго, але конкуренти вже повідомили, що зможуть зробити це набагато раніше. Приміром, Маск заявив, що зможе доставити перших колонізаторів Марса вже в найближчі 5 років.

На його думку глави NASA, люди повинні навчатися існувати і працювати у світі, який відрізняється від Землі. І на Марс астронавти відправляться відразу, після підкорення Місяця".

У NASA планують прискорити цей процес і висадитися на супутник Землі вже до 2024 року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Чим швидше ми зможемо досягти цієї мети, тим швидше ми зможемо відправитися на Марс", - розповів він. Звучить логічно, так що якщо все піде за планом, ми зможемо поспостерігати за колонізацією Марса.

Крім того, поки не відомо, чи встигне Boeing побудувати ракету для втілення місії.

NASA вже витратило не менше 11,9 мільярдів доларів на транспорт, який відправить астронавтів на супутник, і який повинен був бути готовий до грудня 2017 року. Однак, щось пішло не за планом, і зібрати ракету досі не вдалося.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.