Частина енергії плазмового дощу, який викидає Сонце може вийти за його межі і накрити Землю у вигляді бурі. Втім, подібні явища є нормою, але ситуація поступово виходить з-під контролю.

Вчені з Католицького університету Америки вважають, що такі процеси можуть загрожувати всім планетам, які оточують зірку, і незабаром, Сонце може завдати непоправної шкоди.

Частина плазми, яка вибухає на Сонці, потрапляє у відкритий космос, а інша частина повертається назад у вигляді плазмового дощу, проте незабаром може відбутися серія вкрай інтенсивних викидів. При цьому вченим ще належить з'ясувати, які наслідки це може мати для нашої планети, оскільки навіть найменші спалахи на Сонці можуть вплинути на життя землян. І хоча сонячні бурі вже впливають на стан людини, згодом, такі природні явища можуть посилити ефект впливу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.