Ця дивна подія сталася в 1929 році, в Західній Європі більше тисячі радіоаматорів зловили дивну передачу. Хтось на ім'я Нікомо, назвався посланцем позаземної цивілізації. Цей текст увійшов в історію уфології як Третє послання КЗН, Коаліційного Загону Спостерігачів, людству.

Нікомо віщав на чотирьох мовах: англійською, іспанською, російською та китайською по дві години на кожній мові.

Відомо, що в цьому третьому посланні основна увага приділялася космології, міркуванням про помилковість багатьох уявлень земної науки, вади людського мислення і характер земної цивілізації.

До прикладу, невідомий Нікомо явно був в курсі питань, про які більшість учених на той момент мали невиразне уявлення. Він знав про теорії Всесвіту, що розширюється, яка в 29 році ще тільки була висунута в посланні вона названа помилковою, і передбачив, що через 10 років на Землі вибухне світова війна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Метою послання було закликати людство провести переговори з Коаліційним Загоном Спостерігачів на предмет вступу в Галактичну Коаліцію, яка налічує вже близько 220 тисяч розумних рас.

У посланні зазначається, що воно третє за рахунком. Перше було направлено землянам в 576 році до н. е., і отримали його мешканці найбільшого на той час міста Апурадхапура. Другому посланнюв 711 році н. е. удостоїлися мешканці міста Ткаатцеткоатль на Американському континенті, яких КЗН вважав найбільш просунутими на той момент.

Вже в 1929 році фахівці дивувалися з цього приводу: важко було вибрати більш невідповідні час і адресатів. Інопланетяни, при всій їх прозорливості, виходить, не розуміли, що послання древнім індусам і древнім американцям не дійдуть до сучасного людства навіть у вигляді переказів.

Нічого конкретного, що могло б підтвердити ці відомості, у листі не міститься. Так що йому можна вірити, а можна і ні. Те, що прибульці тримають тисячі і тисячі землян в прямій залежності від себе, недалеко від істини. Але так само вірно і те, що виходить від прибульців інформація майже завжди суперечлива і бездоказова.

Повідомляючи нам якісь відомості, прибульці ніби намагаються відвести нас в сторону, заплутати, направити помилковим слідом. Не виключено, що таку ж мету переслідують і послання КЗН.

Нагадаємо, житель Флориди став свідком незвичайного явища- сотні яскравих зірок переміщалися небом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", астероїд Рюгу прямо в космосі скинули бомбу. В результаті на ньому з'явився кратер.

Також "Знай.uа" писав, фахівці з уфології заявили, що Нібіру відправляє своїх "гінців" до Землі напередодні кінця світу.