Мисливці за прибульцями давно впевнені, що виявили на Місяці сліди інопланетян. І кожен місяць підкидають нові докази. Так уфолог Скотт Уорінг зробив ще одне відкриття. Він уважно вивчив знімки супутника нашої планети і помітив, що на поверхні Місяця є досить дивна структура білого кольору. Подробиці цього відкриття він опублікував на своїй сторінці в Інстаграмм.

Як зазначає дослідник, структура білого кольору була виявлена на знімках, наданих NASA. У той час як в самому NASA на знімках не знайшли нічого інопланетного.

Також Уорінг підкреслив, що об'єкт має досить великі розміри і товщину. Всі кути в ньому дорівнюють 90 градусам. Він припустив, що це може бути корабель інопланетян і одночасно будівля.

Уфолог впевнений в тому, що це не те місце, яке можна було б використовувати для битви. Швидше за все, це такий собі будиночок на колесах, умовно кажучи, який може при необхідності пересуватися по всій планеті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Деякі люди запевняють, що це структура, що дозволяє видобувати копалини, але Уорінг вважає, що інопланетянам не потрібно так багато палива. На Місяці не були жодного разу виявлені ями, які б могли підтвердити ці припущення.

Якщо говорити про думку користувачів Мережі, то більшість із них згодні з тим, що це може бути справа рук прибульців.

Уорінг при всьому цьому весь час намагається довести людям, що інопланетяни існують і дуже скоро ми зможемо переконатися особисто, адже в останні роки з'явилося все більше дивних подій і знахідок, які можуть виникати в результаті діяльності прибульців.

Адже людство лише півстоліття тому виявилося в космосі. Найімовірніше, там теж мешкають різні істоти і раси, які, на жаль, залишилися невідомими широкій публіці. Залишається тільки сподіватися, що землянам в найближчому майбутньому вдасться встановити контакт з інопланетним розумом.

Нагадаємо, на сусідній планеті знайшли ознаки життя. Близько двох мільярдів років тому клімат планети був схожий на земний.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Луна - це космічна база прибульців. Відомий уфолог знайшов докази того, що на земному супутнику ховаються інопланетяни.

Також "Знай.uа" писав, на фото потрапив справжнє місто прибульців. Уфологи знайшли інопланетну споруду на карликовій планеті Церера, розташованій між Марсом і Юпітером.