На початку квітня цього року з'явилося відео з незвичайним явищем. Проте, відсутня інформація, в якій саме точці земної кулі зроблений унікальний відеозапис через лобове скло машини.

Запис спершу був викладений у Facebook у групі "Funterest". Потім його підхопили автори інших спільнот і сайтів. Сьогодні ролик можна вважати вірусним.

Так, на відео чітко видно маленьку грозову хмаринку, яка зависла неймовірно низько над дорогою. Всередині утворення можна розгледіти періодично з'являються електричні розряди. Вид, варто відзначити, воістину сюрреалістичний.

Деякі користувачі мережі подумали, що невідомий зняв не грозову хмару, а космічний корабель інопланетян або якусь розумну хмару. Дана група людей впевнена, що побачене не може бути природною витівкою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Можливо, як відзначили деякі користувачі, хмара була надіслана Вищими силами для попередження про небезпеку. Зрозуміло, це все тільки припущення. Експерти поки що не прокоментували відеоролик.

До речі, не так давно два жителя штату Юта, США Сем Чортек і Джиммі Чаппи запустили над передмістям Бівера свій дрон, щоб зняти красиві природні види. Але коли вони стали дивитися вдома знятий матеріал, то помітили вкрай незвичайне явище.

Автори запису надіслали свій ролик на паранормальний ютуб-канал з secureteam10, і його власник Тайлер Глекер говорить в захопленні, що це одна з найкращих і чітких відеозаписів НЛО, що він бачив.

Щось на великій швидкості і зробивши різкий поворот, пролетів зовсім поруч з дроном. Деякі оцінюють швидкість об'єкта в 400-500 миль в годину.

Об'єкт виявилося неможливо ідентифікувати, він не має чітких обрисів і найбільше нагадує живий згусток хмарного речовини або щось на зразок вати.

Нагадаємо, абсолютно фантастичні події відбуваються в Індії, в районі Котвали Тхана Мадхубанпара, більше тижня не припиняється дощ з каменів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", NASA попередив людство про катастрофу. Дослідники NASA вимірювали температуру повітряної кулі біля поверхні моря, суші і крижаного покриву за допомогою супутника Aqua.

Також "Знай.uа" писав, жителі Землі могли спостерігати за незвичним повним Місяцем, який називають "рожевим". Фото незвичайного природного явища публікують користувачі в соціальних мережах.