21 січня 2019 року жителі Північної і Південної Америки спостерігали за повним місячним затемненням. У цей час багато побачили яскравий спалах на поверхні Місяця - виявилося, що це було пов'язано з падінням метеорита на швидкості 61 тис. км/год. Втім, побачити це зіткнення не вийде без спеціального обладнання.

У Місяця немає атмосфери, яка змогла б захищати супутник від космічних тіл, тому всі метеорити долітають до її поверхні. Під час затемнення 21 січня 2019 року на Місяці стався спалах тривалістю 0,28 секунд від падіння метеорита. В цей час над поверхнею піднявся стовп частинок різного розміру, в який розсіюється сонячне світло. Так відбуваються спалахи в подібних умовах. Втім, якщо б метеорит летів у бік Землі, з великою ймовірністю він би згорів в атмосфері, так і не долетівши до поверхні нашої планети.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.