Незважаючи на восьмирічну підготовку до симуляції, вчені і інженери намагалися, але не змогли відхилити астероид-убийцу з траєкторії. Подібні навчання стали регулярними серед експертів за "планетарної оборони" міжнародного співтовариства. По симуляції, вчені повинні врятувати планету від попадання астероїда, який знищить Землю.

Остання симуляції почалася в понеділок під Вашингтоном з таким попередженням: був виявлений астероїд діаметром від 100 до 300 метрів і, за приблизними розрахунками, шанс падіння на Землю становить 1% 29 квітня 2027 року.

Близько 200 вчених вирішували завдання і вживали заходів, щоб запобігти попадання астероїда на Землю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За сюжетом симуляції, НАСА початок ретельне розслідування загрози в 2021 році. У грудні того ж року астрономи підтвердили, що астероїд прямує прямо в район Денвера і що місто на заході США буде зруйнований. Це означає, що у разі реальної небезпеки космічне агентство не зможе врятувати Землю.

Після руйнування Французької Рив'єри у 2013 році, руйнування Дакки в 2015 році і порятунку Токіо в 2017 році, у п'ятницю завершилася міжнародна симуляція удару астероїда, в якому відбулася остання катастрофа – був зруйнований Нью-Йорк.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.