Голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, болючим виглядом.

Як видно на фото, 54-річний Депп дуже сильно схуд, змарнів і постарів. Пішли чутки про те, що актор тяжко хворий або ж занадто зловживає наркотиками.

Однак фанати можуть бути спокійні, оскільки з'ясувалося, що Депп схуд заради нової ролі: він зіграє хворого на рак 54-річного професора в фільмі "Річард прощається".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

До слова, голлівудська актриса Анджеліна Джолі стрімко втрачає вагу. Згідно західним ЗМІ, вага зірки ледь перевищує 35 кілограмів. Зараз вона важить на 2 кг менше, ніж її 11-річна дочка.

Проблеми з вагою викликають занепокоєння у друзів, рідних актриси і навіть Бреда Пітта. Всі вони неодноразово вмовляли Джолі звернутися за допомогою до фахівців, повідомив таблоїд Star з посиланням на джерело в колі знайомих Анджеліни. Згідно з цією інформацією, нинішня вага зірки впала до 35 кг.

Анджеліна і раніше не відрізнявся завидним апетитом, а тепер, схоже, і зовсім втратила його. Актриса нервує через розлучення і майже нічого не їсть. Як результат – Джолі стрімко втрачає вагу. Близькі побоюються: якщо так піде і далі, вона може опинитися на лікарняному ліжку.

Харчовий розлад траплявся у зірки і раніше: рік тому Джолі підозрювали в анорексії – як розповідали інсайдери, тоді вона важила всього 36 кіло. А тепер важить і того менше!

Анджеліна завжди їла уривками, харчувалася всухом'ятку і воліла жити на перекусах, що складаються з горіхів і ягід. Тепер, як запевняють інсайдери, її харчові звички стали тільки гіршими.

Вона досягла ваги, яка просто небезпечна для життя

- коментує нью-йоркський терапевт Стюарт Фішер.

Анджеліна дуже переживає через те, як просувається розлучення. Особливо її виводить із себе той факт, що з Бреда Пітта нещодавно було знято звинувачення в насильстві над дітьми. ФБР офіційно закрило розслідування інциденту в літаку, коли актор посварився зі своїм 15-річним сином Меддоксом.

Анджеліна настільки зла на Бреда, що навіть не дозволила йому побачитися з дітьми на день Подяки. Свято Пітт провів на тропічних островах Терк і Кайкос в Карибському морі. Компанію йому склав близький друг. І це не жінка, а чоловік.

До речі, Пітт теж помітно схуд за останні два місяці. За словами оточення, він втратив 9 кілограмів.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова поділилась у Instagram черговими фото, завдяки яким можна зрозуміти, як вона проводить свої вихідні.

Як повідомляв Znaj.ua, легендарна співачка, примадонна російської естради Алла Пугачова з'явилася на Ризькому вокзалі в Москві, куди вона приїхала після відпустки в Прибалтиці.

Також Znaj.ua писав про те, що в черговий раз популярна українська співачка Ані Лорак зворушила своїх фанатів новим відвертим знімком.