Телеведуча, співачка і актриса Ольга Бузова відпочиває у Франції, звідки викладає в Instagram фотографії, які вразили передплатників, повідомляє Clutch.


Телезірка вирушила до Парижа, щоб відпочити після зйомок власного реаліті-шоу "Заміж за Бузову". Ходять чутки, що Ольга Бузова поїхала з Росії, оскільки телеведучу довели до істерики учасники її телепроекту – брати-близнюки Андрій та Сергій Наумови.
Сама ж Бузова в Instagram пише, що вирушила до Франції разом з подругою на концерт своєї улюбленої співачки Брітні Спірс.

"Любов з 13 років – Брітні. Прилетіли в Париж до неї на концерт. Стільки минуло років, а я до сих пір її люблю. Ми з Олею Десятовский чекаємо тебе! Виходь скоріше", – написала зірка в Instagram.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Перед концертом Бузова зробила селфі з подругою і виклала фото на свою сторінку в Instagram. Телеведуча була без макіяжу, що і послужило приводом для критики з боку підписників.


"Оля страшна без косметики", "Я спочатку подумала, що за мужик зліва сидить", "Бузова взагалі на відьму схожа", "Бузова! Нафарбуйся, пліз! Ну дуже страшна! Баба-Яга", – написали в коментарі користувачі соціальної мережі.

Тим часом деякі передплатники Бузової відзначили, що телеведуча непогано виглядає і без макіяжу. Прихильники Ольги залишили їй чимало компліментів, не оминувши увагою і її подругу.


Нагадаємо, сестра телеведучої шоу "Дом-2" Ольги Бузової радує підписників яскравими публікаціями. Нещодавно Анна Бузова виклала в Instagram знімок, який приємно здивував користувачів.


Як повідомляв раніше Знай.ua, роман Ольги Бузової з Тимуром Батрутдіновим, по всій видимості, виявився піар-трюком, тому що молоді люди після того тайського турне більше не були помічені разом.


Також Знай.ua писав про те, що скандальна російська співачка, телеведуча і з недавнього часу підприємець Ольга Бузова встигає все на світі. Вона продовжує давати концерти, хоча зараз більше зосереджена на власному ресторані здорової їжі BuzFood.