Обговорення навколо скандалу зі зрадою в родині української співачки Ані Лорак не припиняються. Подружжя особисто ніяк не коментуює дану інформацію.

Проте фанати переконані, що Ані Лорак і Мурат розійшлися і більше не живуть разом. При цьому прихильники наполегливо в коментарях до різних публікацій Instagram переконували її не здійснювати необачних вчинків і пробачити чоловіка заради дочки, який точно не проміняє сім'ю на випадковий роман.

Мабуть, Мурат дійсно багато чого усвідомив і хоче зберегти сім'ю і повернути співачку. Поки що невідомо, чи зможе Ані Лорак пробачити чоловіка, проте на 1 вересня в мережі з'явилися їхні спільні знімки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

На фотографіях Мурат і Ані Лорак позують разом зі своєю донькою. У цьому році 7-річна Софія пішла в перший клас. Новий знімок дуже спантеличив шанувальників.

Подружжя не коментуює свій вчинок. Це міг бути жест на свято заради дочки, щоб разом провести її в перший клас, або ж вони остаточно помирилися.

"Перший день школи. Дякую Богові, що я бачу цей день. Боже, благослови мою родину і всіх дітей у світі. Пробач мене за всі мої помилки, мій Господь. Дай мені силу", - пише під спільним знімком Мурат.

Тим часом жінка, з якої відомої української співачки Ані Лорак нібито зрадив чоловік Мурат, досить активно стверджує, що ніякого роману з чоловіком у неї не було.

Так, киянка Яна Бєляєва в ефірі передачі "Світське життя" розповіла, що знайома з чоловіком Лорак, але наполягала на тому, що її з кимось переплутали.

Нагадаємо, Мурат розбереться: коханка чоловіка Ані Лорак розповіла страшну правду. На питання про те, що робити далі в даній ситуації, дівчина відповіла дуже інтригуюче.

Як повідомляв "Знай. ua", Ані Лорак збожеволіла після зради чоловіка і підсіла "на голку": фото. Ані Лорак шокує своїми вчинками після розлучення.

"Знай. ua" писав, що нехай Мурат розбирається: Бєляєва розповіла про стосунки з чоловіком Лорак. Яна ледве змогла зв'язати кілька слів.