У Філадельфії (штат Пенсільванія) під час концерту американської виконавиці Ніки Мінаж стався конфуз. На фестивалі Made In America вбрання зірки не витримало її пишних форм і оголило на радість глядачів пишний бюст.


Саме тоді хіп-хоп співачка виконувала танцювальні рухи, у неї зісковзнули обидві шлейки, що прикривають груди. Мінаж не розгубилася, "заправила" свої принади на місце, і продовжила танцювати. Як відомо, 35-річна Нікі Мінаж стала першою репершою-хедлайнером в історії фестивалю Made In America.


Дивіться: конфуз на концерті Нікі Мінаж


І Брітні туди ж?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Конфуз трапився також із співачкою Брітні Спірс на виступі в Меріленді. Там Спірс давала концерт в рамках туру Piece of Me.


Під час виконання пісні Do Somethin у співачки сповзло і без того відверте брання наряд, і оголив частина грудей. Цього вона, до речі, взагалі не помітила – або, принаймні, зробила вигляд, що їй все одно. Те ж саме було у 2016 році, фанати натякали: їй варто схуднути, аби більше не відчувати сорому за наряди, котрі явно підібрані "не за розміром".


Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.
Як повідомляв Знай.ua, Волочкова прийшла на шкільну лінійку в епатажному вбранні.
Також Знай.ua писав, Лобода показала свою сестру.