Нещодавно в мережі з'явився знімок Сильвестра Сталлоне, на якому він позує в оточенні своїх дівчат — з коханою дружиною і трьома дочками.

Варто нагадати про те, що в 1997 році Сильвестр Сталлоне одружився втретє, і саме цей шлюб виявився найміцнішим.

Зі своєю дружиною Дженніфер Флавін, яка молодша за нього на 22 роки, актор в травні відзначив вже 21-шу річницю весілля.

Крім того, в шлюбі у подружжя народилося троє доньок, і оскільки старші діти актора, сини від попереднього шлюбу, зараз живуть окремо, він знаходиться в оточенні самих лише дам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На минулих вихідних вся сім'я відвідала весілля друзів, і незабаром в своєму блозі актор поділився ніжним знімком зі своїми дівчатками.

На сімейному кадрі все: і дружина Сильвестра Дженніфер, і 22-річна Софія, 20-річна Сістін, а також Скарлетт, якій зараз 16.

Шанувальники "Рембо" відразу ж засипали знімок компліментами, зазначивши, що у нього гарна сім'я. І з цим важко не погодитися!

Нагадаємо, знаменита актриса, яка відома у всьому світу як Дейенеріс Таргаріен з легендарного серіалу "Гра престолів", розкрила секрет своєї краси, і як виявилося — це не косметика. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Як повідомляв Znaj.ua, скандальна українська співачка Ані Лорак провела доньку в перший клас в одну з російських шкіл. Зірка поділилася відповідним знімком в Instagram.

Також Znaj.ua писав про те, що у вже далекому 2004 році на телеекрани вийшов ситком "Моя прекрасна няня". Глядачі стежили за життям сім'ї Шаталіних і няні Віки протягом майже п'яти років. Але час і йде і юні колись артисти виросли і стали зовсім іншими людьми. І доля кожного склалося по-різному.