Напередодні російська актриса Аліка Смєхова опублікувала фотографії Йосипа Кобзона. Знімки вона виставила у своєму мікроблозі Instagram.
Кобзона фотографували в березні 2018 року на дні народження актриси.

Відомо, що вже в квітні Кобзона госпіталізували і після цього серйозні проблеми зі здоров'ям у нього не припинялися.

Так, Смєхова показала, як виглядав співак незадовго до своєї смерті. При цьому актриса зазначила, що Кобзон виступав практично до свого останнього дня.

Останні фото Кобзона

"Мій дорогий Йосип Давидович...ще в березні на моєму ювілеї порадував своєю присутністю...виконав пісню "я тебе люблю, доню"... дійсно ставився до мене по-батьківськи і в дуже важкий період мого життя-допоміг, практично врятував...сьогодні його не стало...він боровся за життя до останнього і всім нам показав приклад мужності та професіоналізму, адже виступав практично до останнього дня...був дуже уважний до людей...висловлюю співчуття Неллі, Андрія і Наташі і всій великій родині..сумую...нехай земля буде пухом...прощайте, дорогий мій чоловік...", - пише Смєхова під фото.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Останні фото Кобзона

Російський виконавець Йосип Кобзон пішов з життя 30 серпня. А до цього 27 липня стало відомо, що співака підключили до апарату допоміжної вентиляції легень. Перед цим артиста перевели у відділення реанімації нейрохірургії в одній з московських лікарень.

На похоронах Йосипа Кобзона президенту Володимиру Путіну дісталося місце біля вдови співака Неллі, і багато хто помітив цікаве схожість "сусідів".

Так, захоплення пластикою зробило обличчя дружини артиста і президента РФ практично однаковими. На таку подібність звернув увагу заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, причиною смерті Кобзона могло стати страшне прокляття. ЗМІ розповіли про прокляття, сгубившем Кобзона.

Як повідомляв "Знай. ua", похорон Кобзона: стало відомо про таємну встречее напередодні.

"Знай. ua" писав, що рак пожирає відомого композитора, фанати в жаху. Хвороба змінила чоловіка до невпізнання.