Днями 24-річна екс-учасниця "Дому-2" Лера Фрост, яка провела на телепроекті кілька місяців, але ні з ким з учасників так і не змогла побудувати відносини, шокувала всіх фанатів.

Відомо, що її новий роман закрутився після відходу з проекту. Сама Фрост не називала імені обранця і лише кілька днів тому вона опублікувала перші спільні знімки. Виявилося, що вона зустрічається зі скандальним сином олігарха Олександром Шариго.

Лера Фрост

Багато вже чули про цю молоду людину після скандального випадку. Тоді модель і зірка "Інстаграма" Анна Лісовська звинуватила Шариго в згвалтуванні і побитті.

11 січня 2016 року Олександра заарештували. Під час очної ставки з моделлю він поводився агресивно і повністю заперечував свою провину, наполягаючи, що дівчина просто хоче отримати його гроші. Нещодавно з Шариго зняли звинувачення і відпустили.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Лера Фрост і Шариго

Звільнившись кілька місяців тому, за словами Анни, Шариго тут же став погрожувати їй. А недавно Лісовську затримали за розбещення підлітка. За версією слідства, вона спокусила неповнолітню сестру Олександра Шариго.

Шариго

Як повідомила мати Лісовської:

Їй подзвонив Шариго, сказав, що або вона пише відмову від показань, або зараз її будуть катувати. Тут же пролунав стук у двері. Ці люди погрожували вбити нас, у них була зброя. У підсумку я сховала дочку в шафі, але коли вони увірвалися, то швидко знайшли Аню. вони витягли її з квартири і кудись повезли. Тільки потім я з'ясувала, що вона чомусь знаходиться в СІЗО

Варто згадати, що сам Шариго заявив, що не причетний до арешту Анни, і звинуватив її в занятті ескорт-послугами.

Лера Фрост

Як додав молодий чоловік:

У мене зараз дружина і дитина, мені проблеми не потрібні. Після виходу з в'язниці моє життя змінилося на краще, але я досі шкодую, що зв'язався з цією дамою і її сім'єю. Ми познайомилися в соціальних мережах, і тоді я навіть не підозрював, чим це обернеться. Уже пізніше я з'ясував, що Ганна працювала в ескорті, а мати продавала її по всьому світу. У неї в телефоні була ціла база клієнтів з іноземними номерами

За словами Фрост, вона зустрічається з "одруженим" Шариго з літа.

В інтерв'ю Россмо вона додала:

Ми почали зустрічатися ще в червні. Нас познайомила спільна подруга. Саша випадково побачив мене в клубі, куди я заїхала на пару хвилин, після чого попросив у подруги мій номер телефону. Досить довго ми просто спілкувалися, листувалися, а потім почали ходити на побачення. Нещодавно Саша познайомив мене з батьками, сестрою. Це дуже приємні люди, я залишилася в захваті від спілкування з ними

У той же час, її сумнівна репутація обранця не турбує.

За словами Лєри:

Те, ким його виставляють, і те, який Саша зі мною, - це взагалі дві різні людини. Для мене його минуле залишається в минулому. Я не прислухаюся до чуток і не вірю їм. Ми просто до цього не афішували наші відносини, а зараз літали відпочивати в Барселону - приховувати роман стало безглуздо. Зрозуміло, на нас відразу вилився потік негативу, але я не звертаю на це уваги. Я знаю правду про цю ситуацію, ми любимо один одного, і для мене важливо це

Нагадаємо, співачка Глюкоза часто публікує у своєму Instagram досить відверті і провокаційні фотографії. Новий знімок викликав особливу хвилю обурення серед підписників зірки.

Як повідомляв Znaj.ua, Елізабет Грант, Деметрія Джин Гайнес, Кетерін Елізабет Хадсон… хто всі ці люди? Знайомимося з голлівудськими зірками, про яких ми, здавалося б, знаємо все!

Також Znaj.ua писав про те, що фанати 39-річної співачки Ані Лорак були впевнені, що вона простила зраду чоловікові Мурату Налчаджиоглу. Однак днями співачка поспілкувалася з журналістами і зробила дивну заяву.