В Сочі оголосили переможців і призерів конкурсу «Нова хвиля». Перше місце посів росіянин Дан Розін, відомий участю в шоу «Успіх» на СТС. Друге місце зайняла переможниця шоу «Голос» на Першому каналі Дар'я Антонюк з Росії. Замкнув трійку учасник з Вірменії — Геворг Арутюнян.

В даний час Дан буде пізнаваний в країні, тому що він один з учасників шоу Успіх, прем'єра якого відбулася 5 листопада минулого року. Його дата народження 20.04.1999 року. Хлопець не тільки займається вокалом, займається акторською майстерністю, пише пісні, а також вміє грати на багатьох музичних інструментах.

Поки у нього немає дівчини, його серце абсолютно вільне. Але поки молодий, він займається творчістю та особистим розвитком, скоро і дівчина з'явиться, тому що стане відомий і будуть у нього шанувальниці. Хлопець з Москви.

Дан мріє, щоб його "Нова хвиля" перетворилася в цунамі. Що ж, для цього у нього є всі шанси: він пише музику з 4-х років, навчався в ГМУЕДІ на Ординці і ВТУ ім. Щепкіна, брав участь у шоу "Успіх" на телеканалі СТС і проекті Broadway Dreams Foundation New York, де у 18 років співав на Бродвеї в дуеті з Капатією Дженкінс (виконавицею саундтреків у фільмі-мюзиклі "Чикаго").

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Різноманітність голосів і музичних культур радує з року в рік. Особливо запам'ятовуються дівчата – всі вони без винятку прекрасні! Дивовижні! Музичні і красиві!.. Після того як я дізнався, що став фіналістом, в моєму житті змінилося все! Як для спортсмена вихід у фінал, так і для артиста – це вже свого роду визнання. "Нова хвиля" – головний конкурс моєї країни, де збираються головні професіонали і головні конкуренти. А без конкуренції немає росту та нових перемог. Та й група підтримки у мене велика – 145 мільйонів росіян! Хочу побажати всім конкурсантам робити свою музику і жити своїм життям!", - розповів хлопець в анкеті напередодні конкурсу.

У цьому році участь у конкурсі беруть 15 виконавців з 10 країн світу: Еміль Кадиров (Азербайджан), Геворг Харутюнян (Вірменія), Івайло Філіппов (Болгарія), Demy (Греція), Marko (Італія), Mad June (Казахстан), Lenni-Kim (Канада), Klinsmann (Мальта), Дар'я Антонюк (Росія), Дан Розін (Росія), Ana Zorina (Росія), EtnoZapil (Росія), "Ки? Туа!" (Росія), "Піджаків Live" (Росія) і Саша Пашков (Україна). Саме їм вдалося обійти більше тисячі конкурентів: у відбіркових етапах взяли участь 9000 чоловік, а в півфіналі, який відбувся ще у квітні, - більше 150 чоловік.

Нагадаємо, фанати затюкали чергове фото з "Нової хвилі".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що коханка чоловіка Ані Лорак розповіла страшну правду.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Лорак віддала доньку в елітну школу Москви.