Днями колишня ведуча шоу "Орел і Решка" співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно підтвердила вагітність, показала свої заняття йогою.

Співачка вирішила зняти весь процес занять на відео, яке майбутня мама опублікувала в особистому мікроблозі.

Регіна Тодоренко

До ролику вона додала коментар:

Вже дуже давно не займалася. Ось згадалося пару асан, які допомогли мені прокинутися і підбадьоритися))) Якщо чесно, мені дуже потрібен йога-майстер, щоб прям такий як в Індії!!!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тодоренко

Шанувальники відразу ж відреагували на оригінальне відео зірки: "Прикольно голова крутиться. Регіна насмішила. Я теж робила вправи, коли вагітна була", "Регіна, ти там давай по обережніше з йогою, ти все таки в положенні", "Молодець. Така гнучкість , як у кішки. Ще й вагітна "," Така гнучка. і розтяжка клас ".

Дійсно, такий розтяжці при вагітності може позаздрити кожна!

До слова, музична виконавиця Надя Дорофєєва показала фанатам в соціальній мережі підтягнуту спортивну фігуру.

Нову публікацію Надія вирішила зробити в Інстаграмі.

Дорофєєва

29-річна Дорофєєва показала свої принади в спортивному костюмі, який складався з короткого топа, що оголює живіт, і коротких шортів. В руках у зірки були маленькі гантелі.

“На стилі та на спорті”, - свідчить підпис під фотографією.

Шанувальники залишилися в захваті від знімка. “Здорофеєва”, “Фітокуколка”, “Така красива фігурка”, - пишуть вони, і залишають купу закоханих смайликів.

Не обійшлося і без негативних емоцій з боку фоловерів, але їх виявилося набагато менше, що дозволило їм загубитися серед захоплених відгуків.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва виклала фото в мережу, яке викликало протилежну реакцію. Фанати не оцінили наряду Наді для зйомок у спільному кліпі з Дімою Монатиком. На популярній співачці була надіта жовта блуза з об'ємними рукавами і напівпрозорі білі легінси, з-під яких було помітно спідню білизну.

Користувачі стали задавати питання: де спідниця і чому видно труси? Деякі не оцінили і блузу, яка була дуже об'ємною. А її рукава нагадали фанатам нарукавники для тих, хто не вміє плавати.

Нагадаємо, увагу користувачів мережі захопила нова фотографія української співачки Ані Лорак, на якій вона позує з відомим російським виконавцем Філіпом Кіркоровим.

Як повідомляв Znaj.ua, відомий британський співак Роббі Вільямс і його дружина Айда Філд стали багатодітними батьками. Сурогатна мати народила подружжю дівчинку. Дівчинку назвали Коко, а повне ім'я - Колетт Джозефін Вільямс. Щасливу новину повідомила дружина Вільямса Айда Філд, опублікувавши зворушливе фото на своїй сторінці в Instagram.

Також Znaj.ua писав про те, що днями Олег Винник запропонував своїм фанатам цікаве заняття, а саме вгадати зірку його нового кліпу.