Скандальна співачка Світлана Лобода похвалилася у Instagram своїм новим авто - чорним Mercedes. На знімку вона стоїть поруч, а в руках тримає букет квітів.

"Ранок буває добрим", - підписала вона знімок.
Світлана не уточнила, купила вона авто або отримала в подарунок. Вартість автомобіля співачки - не менше 6 мільйонів рублів.
Підписники Світлани привітали її з придбанням, а також висловили припущення, що це подарунок Тилля Ліндеманна, від якого співачка нібито народила другу дитину.

лобода


Нагадаємо, у мережі шанувальники скандальної української співачки Світлани Лободи опублковали на одній з її фан-сторінок раритетне фото співачки, на якому вона зображена разом з іншими екс-учасницями знаменитої жіночої групи "ВІА Гра" Надією Мейхер та Вірою Брежнєвою.
На знімку Світлана практично невпізнанна - довге яскраво-руде волосся і зовсім інші риси обличчя здивували фанатів артистки. Як змінювалася зовнішність відомої співачки?

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.ua, співачка Світлана Лобода, яка вже практично поселилася у Росії, нещодавно вирішила показати свою сестру Ксенію.

Фото красуні викликали небувалий ажіотаж у мережі, фанати натякають: треба берегтися, у родині "завелася" потужна конкурентка.
Спільний знімок співачка виклала в свій Instagram. Лобода-старша явно не очікувала такої реакції.

лобода

Сестру зірки просто таки засипали компліментами. У коментарях відзначають, що вона красивіша самої Світлани, повідомляє Politeka.


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно Світлана Лобода відвела свою старшу дочку Євангеліну в другий клас. Так, за компанію з зірковою мамою, прийшла і її сестра Ксенія.

Артистка виставила спільний знімок, а фанати почали шукати схожість.