Стало відомо, хто представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Дитяче Євробачення-2018", яке відбудеться 25 листопада в Мінську.

Так, нею стала 11-річна Дарина Карсновецька. Дівчинка виконає пісню "Say love", повідомляє "Перший.иа".

У минулому році представниця України перемогла на "Чорноморських іграх" у категорії "Дівчата (молодша група)", а в цьому – у секції "Дівчата (середня група)". Переможця серед 10 фіналістів журі визначали, спираючись на дорадчий голос глядачів, які обирали фаворита в режимі онлайн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні представник прес-служби Юлії Самойлової назвав причину еміграції з Росії.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

При цьому представник російської виконавиці, яка брала участь від Росії на Євробачення-2018 підкреслив, що країну, куди можливо відправиться Юлія, вона сама і назве. У хештегах до публікації в Instagram співачка написала лише "Європа".

У прес-службі Самойлової додали, що не можуть розповісти про події більше, оскільки їм не вдається додзвонитись до виконавиці. Пізніше співачка пішла назад і сказала, що насправді не збирається виїжджати з країни і просто цитувала в своєму відео іншу жінку.

Відзначимо також, що російська співачка Юлія Самойлова, яка раніше заявила про бажання назавжди покинути РФ і виїхати до Європи, прокоментувала своє рішення.

Скандальна артистка відразу ж заперечили бажання емігрувати до Європи, зазначаючи, що лише повторила слова матері дівчини, яка прикута до візка.

Нагадаємо, у Самойлової виправдали втечу з Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", колишні фанати влаштували Самойловій "проводи".

Також "Знай.uа" писав, після Євробачення Самойлової взреклася найближча людина.