Українська співачка Ані Лорак нарвалася на критику і образи за незвичайний ретро образ на Новій хвилі у Росії.

лорак

Знімок співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.
Для червоної доріжки лорак обрала довгу чорну сукню без бретелей із дуже глибоким розрізом. Образ Лорак доповнила зачіскою з кучерями в стилі ретро, чорними босоніжками на високих підборах і довгими сережками з білими каменями.


Далеко не всім фанатам співачки сподобався такий образ. Багато відзначили, що вбрання і зачіска старить Лорак, босоніжки повнять ногу, і взагалі зірка виглядає "як старенька" років на 50.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Схожа на мій старий диван", - написали у мережі.


Нагадаємо, останні тижні не вщухає скандал навколо співачки Ані Лорак та її чоловіка Мурата Налчаджиоглу після того, як чоловіка зловили на зраді.

лорак

Поки в соціальних мережах активно будували сценарії, обговорювали коханку чоловіка-зрадника, Лорак давала концерти і ніяк не коментувала ситуацію. Але тепер скандальна артистка вирішила порушити мовчання і несподівано дала інтерв'ю.

"Я не зможу пробачити зраду. Той, хто кохає, не зрадить. А якщо розлюбив, то вже нічого не повернути", - сказала співачка.

Артистка звернулася до жінок, закликаючи кожну бути терплячою і милосердною, пам'ятати про те, як важливо вміти іноді поступитися.

лорак


Як повідомляв раніше Знай.ua, увагу користувачів мережі захопила нова фотографія української співачки Ані Лорак, на якій вона позує з відомим російським виконавцем Філіпом Кіркоровим.

лорак


Фотографія відразу ж викликала різку критику її фанатів.
Кумедне фото зірка виклала на своїй сторінці в Instagram. Фанатів також насмішило те, що обидва артиста одягнені в дуже яскраві і незвичайні образи.


Також Знай.ua писав про те, що фанати 39-річної співачки Ані Лорак були впевнені, що вона простила зраду чоловікові Мурату Налчаджиоглу. Однак днями співачка поспілкувалася з журналістами і зробила дивну заяву.