Фанати 39-річної співачки Ані Лорак були впевнені, що вона простила зраду чоловікові Мурату Налчаджиоглу. Однак днями співачка поспілкувалася з журналістами і зробила дивну заяву.

лорак


Наприкінці липня стало відомо, що Мурат Налчажіоглу зраджує своїй дружині Ані Лорак з київською тусовщицею Яною Бєляєвою. Шанувальники співачки були впевнені, що після цього вона розлучиться зі своїм чоловіком. Виконавиця хіта "Стримай моє серце" навіть зняла обручку, але на початку вересня з'явилася інформація, що розлучення не буде.
Мурат і Ані разом відвели дочку в школу. Чоловік співачки навіть написав пост, в якому попросив вибачення за всі свої помилки.

Однак днями Лорак поспілкувалася з журналістами порталу Dni.ru і заявила:

"Я не зможу пробачити зради. Адже той, хто любить, не зрадить. А якщо розлюбив, то вже нічого не повернути".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще


Однак всіх інших жінок співачка попросила бути терплячими до своїх обранців і вміти поступатися.

"Адже ви - справжні діви любові", - впевнена Лорак.


Нагадаємо, в останні кілька тижнів всі тільки й говорять про те скандальне відео, що доказує факт зради чоловіка Ані Лорак.

І хоча потенційна розлучниця спростувала роман з Муратом, ця новина про адюльтера не сходить зі сторінок видань. У новому виступі Ані Лорак натякнула на те, що зараз з нею відбувається.


Для тих, хто не в курсі, нагадаємо, що нещодавно в Мережу потрапило відео з одного з караоке-клубів у Києві, де Мурат Налчаджиоглу проводив час з Яною Бєляєвою. Сама Ані Лорак досі не коментувала ситуацію, але про відносини говорив батько Ані, стверджуючи, що все добре.


Як повідомляв раніше Знай.ua, на пісенному конкурсі "Нова хвиля" у Сочі артистка Ані Лорак всіляко намагалася здивувати фанатів. Але ні росіяни, ні закордонні прихильники не оцінили її старань – експерименти в один голос назвали невдалими.

лорак


Цікаво, що ще в перший день конкурсу співачка два рази змінювалася образи: вибрала відверту чорну сукню і строгий білий костюм. Новими "луками" співачка похвалилася на своїй сторінці в Instagram.


Також Знай.ua писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка переживає непростий період через зради чоловіка, знайшла розраду в обіймах свого друга і колеги - російського виконавця Сергія Лазарєва на пісенному фестивалі "Нова хвиля" в російському Сочі.