Відома українська співачка Ані Лорак, яка активно виступає в Росії, побувала на "Новій хвилі" в Сочі.

Кароліна активно хвалиться новими епатажними образами, а для шанувальників - це свято, вони відразу ж розносять зірку в коментарях.

Лорак в Instagram показала нові фото. На одному з них співачка з'явилася з російським співаком Сергієм Лазарєвим. У коментарях під фото пишуть, що вони чудово виглядають, а також приписують їм роман.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ще на одному кадрі співачка з'явилася в чорно-білому луці, обравши білий верх і чорний низ. Фани рознесли цей образ артистки, написавши, що він жахливо виглядає.

Третє фото підписники теж рознесли, вважаючи вбрання Ані Лорак вкрай невдалим: "Качок з короткими ногами!", "Сукня не захоплює", "Не ваш фасон", "Сукня спотворює". Варто відзначити, що на всіх знімках співачка переборщила з макіяжем, фани відзначають, що вона виглядає старше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пісенному конкурсі "Нова хвиля" в Сочі артистка Ані Лорак всіляко намагалася здивувати фанатів. Але ні росіяни, ні зарубіжні шанувальники не оцінили її старань – експерименти в один голос назвали невдалими.

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Ані Лорак проводила доньку до першого класу в одну з російських шкіл. Зірка поділилася відповідним знімком в Instagram.

"Сьогодні світлий день! Моя маленька дівчинка пішла в школу", — написала співачка.

Відзначимо, що в цей день до Лорак приєднався її чоловік Мурат Налчаджиоглу. Пару побачили разом вперше після новин про його зраду. Він також опублікував фото з Лорак та 7-річною Софією. Варто зазначити, що сім'я на знімку виглядає щасливою і задоволеною.

Цікаво, що на відміну від чоловіка, Лорак виставила фото тільки з донькою, без Мурата. Багато шанувальників співачки пораділи за довгоочікуване возз'єднання пари. Але багатьох збентежило те, що Лорак відправила свою доньку в російську школу, а не вибрала для цього навчальний заклад в Україні. Також наголошується, що однокласницею Софії стала донька російської співачки Глюкози.

Нагадаємо, "зрада" Сердючки: у співака спробували виправдати ганебну вечірку в Сочі.

Як повідомляв Знай.uа, Лорак довела до сліз "Нову хвилю".

Знай.uа писав, Лорак знайшла розраду в обіймах красеня Лазарєва.