Увагу користувачів мережі захопила нова фотографія української співачки Ані Лорак, на якій вона позує з відомим російським виконавцем Філіпом Кіркоровим.

Фотографія відразу ж викликала різку критику її фанатів.

Ані Лорак

Кумедне фото зірка виклала на своїй сторінці в Instagram. Фанатів також насмішило те, що обидва артиста одягнені в дуже яскраві і незвичайні образи.

Ані Лорак і Кіркоров

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому комусь із підписників не сподобався образ співачки, комусь - її супутник, але так чи інакше більшість коментарів під постом виявилися негативними.

До слова, на днях 60-річна Мадонна була захоплена папараці зненацька в Лондоні. На фотографіях співачка вийшла максимально жахливо.

6 вересня папараці зробили кілька знімків Мадони в центральній частині Лондона, коли знаменитість виходила з ресторану Casa Cruz.

Зірка постала перед фотографами в рожевій сукні-міді у великих квітах, чорному трикотажному кардигані і туфлях на високих підборах зі своєрідними застібками.

Для того, щоб повечеряти в подібному закладі всесвітньо відома співачка вибрала зовсім невідповідну зачіску.

Мадона

З двома грайливими кісками, неакуратно заплетеними біля скронь, зірка у віці виглядала досить-таки дивно.

Широкі не вищипані брови, відросле коріння волосся, жовті зуби і зайва вага перетворили зірку на нечупару.

Мадона

"Я так з дому в магазин не сходжу, а вона на вечерю пішла", "Так, зачіска огидна", "Не можу повірити, що це Мадона!", - залишили свої коментарі в мережі обурені і розбурхані шанувальники творчості знаменитості.

До речі, фанати не в перший раз відзначають, що Мадонна виглядає не просто на свій вік, а набагато старше. Вони вважають, що ін'єкції краси подіяли навпаки, зробивши тільки гірше.

Нагадаємо, мешканка Ульяновська Діана Шуригіна стала зіркою після того, як в 2016 році виступила з обвинуваченням на адресу свого знайомого Сергія Семенова, що той нібито її зґвалтував.

Як повідомляв Znaj.ua, Анастасія Волочкова, Наташа Корольова, Дженніфер Лопес стали жертвами своїх частин одягу.

Також Znaj.ua писав про те, що скандальна співачка Світлана Лобода похвалилася у Instagram своїм новим авто - чорним Mercedes. На знімку вона стоїть поруч, а в руках тримає букет квітів.