У Дагестані нещодавно скасували концерт учасника шоу "Холостяк", співака Єгора Кріда.

Жорстка відповідь "Black Star"

Після шквалу критики на адресу артиста, зокрема заяв Тимура Юнусова (Тіматі) за нього вирішив відповісти "Black Star" боєць MMA Хабіб Нурмагомедов:

"Кожна тварюка відповість за свої слова", - написав спортсмен у своєму Instagram додавши, що ніхто не має права забороняти йому висловлювати свою думку. В кінці повідомлення він додав, що чоловіки Дагестану у відповіді за те, що відбувається в республіці, а не "всякі петушари", які "чогось хочуть".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Як відомо, раніше російський репер Тіматі звернувся до бійця MMA Хабіб Нурмагомедова після погроз з боку жителів Дагестану на адресу деяких представників лейблу Black Star.

Хабіб Нурмагомедов і Тіматі
Хабіб Нурмагомедов і Тіматі

"Треба поважати чужу думку. Підтримувати хвилю, що артисти не повинні приїжджати, тому що вони не до вподоби особисто тобі, - це якось неправильно. Ми ж не закликаємо своїх фанатів не відвідувати твої бої або ігнорувати якісь федерації. Як на мене, це нерозумно", - стверджував Тіматі.


Концерт Кріда в Махачкалі був запланований на 9 вересня. За кілька днів до виступу під його записами у соціальних мережах з'явилися погрози.

Єгор Крід
Єгор Крід

Артиста навіть обіцяли "згвалтувати і вбити", якщо він не скасує виступ. Пізніше Крід все таки скасував свій концерт, після чого Хабіб Нурмагомедов заявив, що "невелика втрата".

Єгор Крід
Єгор Крід

"З огляду на неспокійну ситуацію на місцях, ми не хочемо ризикувати безпекою людей, які бажають потрапити на концерт. Дуже шкодуємо про ситуації, що склалася і сподіваємося, що вже незабаром артисти лейбла все-таки зможуть виступити для наших людей в Дагестані", - йшлося у повідомленні.


Дивіться: Єгор Крід скасував концерти в Дагестані через погрози


Нагадаємо, Шнуров нарешті розсекретив свою обраницю.
Як повідомляв Знай.ua, Дорн виступив на шоу "Танці з зірками".
Також Знай.ua писав, Пугачова налякала фанатів зізнанням.