Відома українська співачка Світлана Лобода виступила на фестивалі "Нова хвиля" в незвичайному вбранні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Як виявилося, зірка придбала сукню від Gucci за чотири тисячі євро.

Користувачі мережі та прихильники скандальної співачки відразу ж взялись коментувати її новий образ. Так, дехто зазначив про ідеальний фізичний стан співачки, інші ж розкритикували за жалюгідний смак у виборі одягу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тіло то класс.. але сукня повний відстій фантик від цукерки", "Сукня театральна портьєра .. ноги ідеальні", "Ну, як? Як можна бути такою гарною і не мати смаку?!", "Чи не фонтан", "соромлюся запитати, але чому тут заздрити?", "Ноги довгі, але плаття не дуже". "Ніжки красиві, але сукня … як би м’якше висловитися жах, кошмар, несмак".

Разом з тим варто відзначити, що раніше українська співачка Світлана Лобода викликала неоднозначну реакцію шанувальників своїм новим фото. Публікацію знаменитість розмістила в Instagram.

Так, нещодавно скандальна співачка, яка переїхала до Росії привітала свою старшу доньку з початком навчального року.

Вона виклала спільне фото з донькою і наголосила, як пишається її першими успіхами.

"Моя любов до тебе не знає кордонів… Безмежно пишаюся своїми першими успіхами та прагнення до нових знань. Вітаю всіх з першим навчальним днем! Ну а ми вже в 2-ой клас", - пише Лобода.

І зворушливе фото з Євою не викликало би ніяких сумнівів у шанувальників, якби співачка не опублікувала кількома днями раніше знімок з сестрою. Фанати відзначили, що старша дочка Світлани дивно схожа на більше на тітку, ніж на рідну маму.

"Дуже схожа на вашу сестру", "Це дуже цікаво", - зазначають передплатники.

Тим не менш фанати відзначили, що Єва дуже красива і на свою зоряну маму все-таки схожа.

"Дуже гарна дівчинка", "Маленька Мона Ліза", "Хороша дівчинка. І видно як-то відразу, що небалувана", "схожа На Мадонну", "Мамина копія", "Яка мама, така й дочка", — написали в коментарях фанати.

Тіна Кароль вперше прокоментувала скандал з Лободою

Нагадаємо, Лобода засвітила авто за кілька мільйонів.

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак знайшла розраду в обіймах красеня Лазарева.

Також "Знай.ua" писав, що Лобода приголомшила знімком із досиліконової ери.