Публіка все частіше говорить про те, що Ольгу Бузову не дарма всі хейтять і приписують гріхи російський естради.

Експерти вважають, що саме Бузовій повинен дякувати Філіп Кіркоров, який зараз хайпить на хвилі молодіжних кліпів і музики. Завдяки тому, що він регулярно світився з нею на спільних фото, артист ще тримається на плаву.

Сама того не підозрюючи, Бузова перекроїла правила російського шоу-бізнесу. До цього все було простіше, але співачка довела, що можна стати найголовнішою артисткою країни, маючи за собою молодіжну армію шанувальників, розвинений по максимуму Instagram, а також яскраві кліпи.

Кіркоров, побачивши приголомшливий успіх Бузової, пішов ще далі. Взаємодія з публікою у нього відбувається на рівні епатування. Ну хто міг очікувати від старенького Філіпа таких кліпів? Тому його план, якщо такий був, спрацював просто феноменально добре. Цікаво, чи здогадується заслужений артист, що саме молодша колега по цеху Бузова, яку ніхто не хоче визнавати, як артистку і співачку, допомогла йому знову вибратися в топові виконавці.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Бузової вдалося створити особливу нішу в російському шоу-бізнесі, правила якого вона тепер вибудовує сама. Саме тому деякі прихильники називають її "батя в здании", описуючи ситуацію з тим, як просунувся Філіп Кіркоров.

Нагадаємо, нещодавно завершилися зйомки реаліті-шоу про кохання "Заміж за Бузову", де самотні чоловіки змагалися за право бути супутником одного з найвідоміших холостячок Росії. Ходять чутки, що Бузова поклала око на одного з учасників шоу 35-річного Сергія Зеленського.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" зйомки шоу "Заміж за Бузову" погано позначилися не лише на емоційному здоров'я співачки і зірки реаліті, але і на її зовнішньому вигляді, як зазначають прихильники.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в соціальних мережах утворилася хвиля занепокоєння за Олю Бузову, яка після свого популярного шоу "Заміж за Бузову" стала частіше страждати від депресій і нервових зривів.