Ольга Бузова почала продавати шкіряні куртки з написом "Друга після Путіна". Ціна таких виробів - 7,5 тисячі рублів.

Скандально відома російська поп-співачка, колишня учасниця, а пізніше ведуча реаліті-шоу "Дом-2" Ольга Бузова намагається знаходити все нові і нові шляхи до заробітку грошей. Відбивши свої "кревні" на проекті "Заміж за Бузову", заповзятлива поп-зірка російської естради придумала новий проект. Цього разу – "дизайнерський".

Напередодні Ольга Бузова опублікувала в Instagram-акаунті власного бренду одягу "Olga Buzova Design" фото і відео, на яких вона постала у своєму новому виробі – шкіряній куртці.

На бордовій шкірянці-косусі, крім принтів зі знаками карткових мастей, красується напис, вишитий чорними блискучими нитками: "Друга після Путіна".
Що саме хотіла сказати цим телеведуча: чи те, що тварина, зі шкіри якої виготовлена "дизайнерська" косуха - була другою після Путіна, а чи те, що сама Ольга замахнулась на роль "цариці" – відповідь на це запитання знає хіба що вітер в голові Бузової.

Згідно з інформацією в пості поп-співачки, куртка під назвою "Ви знаєте, як краще?" випущена в чорному і бордовому кольорах. Її можна придбати в розмірах S, M, L і продається косуха за ціною 7,5 тисячі рублів.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Що ж, розмірів достатньо, і якщо "Друга після Путіна" – це все-таки була, тварина, зі шкіри якої пошита куртка, то варто почекати "першу". На ній Бузова нарешті озолотиться.

Нагадаємо, учасник проекту "Заміж за Бузову" Сергій Зеленський заначив, що Бог особливо не наділив Ольгу талантами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розповів, чому він прийшов на шоу Бузової.

Також "Знай.ua" писав, російський футболіст не оцінив таланти Бузової і розповів та розповів про своє ставлення до ведучої.