Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут після тривалої перерви у своїй кар'єрі, під час якої вона зосередилася на вихованні дітей, знову з'явилася на екранах з новим шоу "Оля", а також повернулася до насиченого світського життя.

Знову Фреймут відвідує різні модні заходи, для яких, звичайно ж, ретельно підбирає стильні вбрання.

На цей раз ведуча і мама трьох дітей опублікувала в Instagram фото, на якому позує в елегантній сукні ніжно-рожевого кольору Simone Rocha.

Вбрання відмінно підкреслило фігуру Фреймут, важко посперечатися з тим, що Ольга володіє воістину ідеальним смаком. Дивлячись на струнку підтягнуту фігуру Олі складно уявити, що вона народила трьох дітей. Телеведуча явно знає, як стежити за собою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але як це часто буває, шанувальники ведучої по-різному відреагували на сукню Ольги від ірландського бренду. Блідо-рожевий наряд з великими накладними кишенями дійсно виглядає дуже неординарно. І багатьом фанатан не сподобався такий образ.

"Оля, вы красотка)но платье вам это не очень идёт... слишком много больших карманов; В киношку в таком платье удобно ходить....попкорна загрузить можно...центнер); а головне - сумочки не потрібно! все вміститься у кишені ! :)", - пишуть шанувальники.

До речі, новим фото Фреймут вирішила повідомити про те, що незабаром вона відвідає балет за участю відомої балерини і судді шоу "Танці з зірками" Катерини Кухар. Робота роботою, сім'я сім'єю, але без мистецтва жити не можна.

Варто відзначити, нещодавно скандальна ведуча "Нового каналу" Ольга Фреймут знову опинилася в центрі уваги. Причиною стали її візити разом зі знімальною групою до декількох її кривдників в соцмережах. Журналісти вирішили дізнатися причину таких дивних вчинків.

Фреймут зовсім не злиться на кривдників, а просто хоче дізнатися їхню думку. "Зізнаюся, я довго думала, що робити з такими людьми. Сказати, що негативні коментарі на мене ніяк не впливають, я не можу. Це буде неправдою. І тоді виникла ідея, і команда мене підтримала, — шукати таких людей", - каже ведуча.

Нагадаємо, Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram фото, яке не на жарт схвилювало її фанатів.

Також "Знай.uа" писав, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.