У соцмережі Instagram Уважні фанати російської телеведучої та співачки Ольги Бузової присоромили її на всю країну. Цього разу приводом для скандалу стало вбрання зірки, яке здалось підписникам дещо підозрілим.

Так, фанати помітили черговий модний провал співачки.

Як не дивно уе звучить, але модну та "дизайнерську" курточку Бузової фанати знайшли в китайському інтернет-магазині AliExpress.

Як відомо, колишня учасниця шоу "Дом-2" є власницею бренду модних речей Olga Buzova Design, які видає за дизайнерські та часто позує в них на фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак прихильники зауважили, що Бузова просто дурить людей і купує речі з AliExpress, а потім продає значно дорожче, під виглядом своїх.

Наприклад, куртка Бузової коштує 7500 рублів, тоді як на сайті її "клон" обійдеться всього 1698 рублів. Фанати заявили, що Ольга тільки ганьбиться дешевим одягом з AliExpress.

"Ця куртка на Аlі була ще з часів мамонтів і тепер у Бузової з'явилася ця куртка, так значить плагіат Китаю?

Низькопробний ширпотреб!",

"У Бузовій грошей одним місцем жуй, а вона ганьбитися речами з AliExpress. Ганьба, Оля!",

"У бренда Бузової пошиття речей йде через Китай, вона вибирає варіант куртки, а потім на неї ліпить написи і продає за високою ціною", - заявили фолловери артистки.

Дивіться: Ольга Бузова влаштувала істерику на шоу

Нагадаємо, Ольга Бузова накинула оком на одного з красенів, який брав участь у її шоу "Заміж за Бузову". А він тим часом мріє про одруження з ведучою.

Як повідомляв Знай.ua, скандальна Бузова показала нового обранця.

Також Знай.ua писав, що Бузова приголомшила новим постом в соцмережі. Шанувальники вже недивуються "креативності співаачки". Так на новому фото фанати виявили у Бузовій слоновість ніг і сліди старості.