Про те, що відомий продюсер Потап і співачка Настя Каменських перебувають у романтичних стосунках ходять чутки вже давно. Нещодавно пару помітили нібито відпочиваючими разом. Нещодавно Настя і Потап публікували яскраві фото з Позітано, Італія.

Тепер для шанувальників знаменитого екс-дуету з'явився ще один привід для обговорень: Настю і Потапа помітили обіймались на вечірці з нагоди дня народження української ведучої Каті Осадчої. На відео можна помітити, як Потап ніжно обіймає Каменських. Але після того, як артист побачив камеру, він швидко відсторонився від Насті.

Раніше повідомлялося, що Каменських розповіла про свій чумачечий літній відпочинк. Відома українська поп-співачка Настя Каменських, яка нещодавно анонсувала випуск свого нового треку, розповіла в інтерв'ю про те, що влітку вона не тільки плідно попрацювала, але і чудово відпочила. Артистка зізналася, що за час відпустки встигла відвідати сонячну Каліфорнію (США) та Італію, в якій за цікавим збігом обставин опинився і Потап, з яким Настя тимчасово поставила творчий дует на паузу.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Був не тільки Потап, ми їхали з друзями. Це був найсмачніший відпочинок, самий смішний мій відпочинок, тому що ми тільки сміялися і їли", - прокоментувала Каменських відпочинок.

Ми також писали, що нещодавно Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом. Виконавиця виклала в свій Instagram фото зі знімального майданчика нового сезону програми "Х-фактор". Артистка є одним з членів журі програми "Х-фактор", і зробила селфі на зйомках. Вона додала: "На старт нового, дуже потужного сезону".

У коментарях під фото фанати розсипалися в компліментах її нового образу, зазначивши помітний макіяж артистки. Окремо фолловери похвалили яскраву зовнішність Насті.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала фанатам в соціальній мережі підтягнуту спортивну фігуру.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим сміливим фото.